2018-10-26 04:10:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Legyen nagyon óvatos, bármibe is kezdene

Napi horoszkóp október 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Itt az ideje, hogy tovább gyarapítsa az ismereteit, alkalmas a mai nap mindenféle tanfolyam elkezdésére. Otthonában nagyon békés hangulat uralkodik, így este kipihenheti magát.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Uránusz szemben áll az ön uralkodó bolygójával. A hivatásában minden halad a maga útján, de magánemberként sértődékeny és követelőző lehet. Egy régi, szenvedélyes kapcsolat van újraéledőben? Ne próbálja mindenáron megváltoztatni a másikat!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Nézni is öröm lesz, ahogyan ön a hét utolsó munkanapján dolgozik, vidáman, lendületesen. Csak annyit tervezzen a mai napra, amivel egyedül is boldogulhat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az ön 12. sorsterületén áll. Ma egyetlen egy dolog legyen a fontos, a nyugalom. Míg mindenki más őrült tempóban dolgozik, ön nyugodtan előkészítheti az új vállalkozását a háttérben, később ebből komoly pénzügyi eredmények származhatnak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Nap már a Skorpió jegyében áll együtt a Vénusszal. Csak annyit vállaljon fel, mint amennyit biztosan elbír. Hajlamos lehet a hajtásra, aminek nem sok értelme van. Koncentráljon inkább a közelgő hétvégére.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nem lenne szabad ennyire elhanyagolnia a régi barátait, és a jobban kellene figyelnie a párjára. Egy jó tanács a hétvégére: használja arra a szabadidejét, amire való, kikapcsolódásra, feltöltődésre, pihenésre!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz együtt áll a Nappal. Összefuthat egy régi férfiismerősével, barátjával, és végre beszélgethetnek egy jót. Eleganciájával, divatos öltözékével ismerősénél újabb jó pontot szerezhet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Négy bolygó áll a Skorpió jegyében. Ma már fogja látni az egész heti munkájának eredményét. Egy üzleti megbeszélésen főnökei elégedetten szólhatnak önről, és fontos emberekkel köthet barátságot.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold szemben áll önnel. Legyen nagyon óvatos, bármibe is kezdene. Most minden változás alatt áll, és minden az ellenkezőjére fordulhat. Ha ma este otthon marad, nem érheti annyi kellemetlen meglepetés.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz jó fényszögben áll a Nappal és a Vénusszal. Ha esetleg nézeteltérése lett volna a főnökével, minél előbb tisztáznia kellene ezt a dolgot. Ne legyen túl rámenős, mert ezzel könnyen komoly konfliktusok közepén találhatja magát!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Mindenből többet akar majd: süteményből, szenvedélyből, anyagi javakból. Persze, leginkább azt szeretné, ha valaki szüntelenül kényeztetné ezekkel. Most megtalálhatja hozzá a megfelelő partnert!
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Kétsége támadhat afelől, jó úton halad-e, vagy itt az ideje a váltásnak, mivel egyesek kevesebb energiabefektetéssel is jóval előrébb tartanak önnél. A látszat csal: a szomszéd fűje mindig zöldebb!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: